Welkom bij IRFAK

Bij IRFAK weten we hoe belangrijk het is elke dag voldoende gezonde voeding ter beschikking te hebben. Bij IRFAK weten we ook dat dit niet altijd en overal op de aarde zo is. IRFAK draagt bij aan een betere verdeling van gezonde voeding wereldwijd.

IRFAK verwerkt het, door overvoeding ontstane vetoverschot uit de rijkere westerse landen tot specifieke, gezonde en uitgebalanceerde voedingsproducten voor de zogenaamde derde wereld.

Daar waar nood is, is IRFAK.
Daar waar voedseltekorten zijn helpt IRFAK.


IRFAK doneert snel en efficiënt haar diverse gezonde voedselproducten, daar waar voedselhulp noodzakelijk is, op elke gewenste plek ter wereld.

Word donateur!

IRFAK hergebruikt menselijk lichaamsvet. Voor u is het overtollig;
wij hebben het nodig! Wordt ook lichaamsvetdonor en maak kans op een gratis liposuctie!

 Schrijf je nu in!

Nieuwsbrief

Wil je actuele informatie ontvangen over IRFAK? Stuur ons een mailtje via onderstaande link en je ontvangt onze nieuwsbrief.

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief!


Aflsuiting presentatie

IRFAK fat tot food recycling nodigt u van harte uit om op zaterdag 10 december a.s. aanwezig te zijn bij de afsluiting van onze presentatie die wij in samenwerking met onze partners Van Gerven en Van Iersel en de HPZ-stichting hebben uitgevoerd.

Lees meer...

Groot IRFAK benefiet kerstgala in Düsseldorf

IRFAK Fat to Food Recycling nu ook prominent aanwezig in het Duitse Roergebeid.

Lees meer...

IRFAK in Istanbul

IRFAK op Istanbul Art-Fair,
"Turkey's most expansive art fair".

Lees meer...

IRFAK opent nieuw logistiek centrum in België

IRFAK is bijzonder trots u te kunnen mededelen dat wij een nieuw logistiek centrum in België in gebruik hebben genomen nabij de haven van Antwerpen.

Lees meer...

IRFAK bij Kunstvlaai

IRFAK Fat tot Food Recycling houdt van 15 tot en met 23 mei een bedrijfspresentatie tijdens de Kunstvlaai in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Lees meer...


 

ontwerp & realisatie: Studio Denk